24 uur service

Amsterdams timmerwerk  staat 24 uur per dag voor u paraat.  En dat 7 dagen per week!

 

 

 

En niet te vergeten:

 

24 Uur service Amsterdams timmerwerk staat dag en nacht! Amsterdams timmerwerk  introduceert een nieuwe 24 uur service! Amsterdams timmerwerk   werkt namelijk op de tijden die u het beste uitkomen! U werkt overdag in uw bedrijf? U werkt 's avonds in uw horecagelegenheid? U draait 's nachts uw productie? En u wilt toch uw klanten optimaal blijven bedienen? Dat is geen enkel probleem voor Amsterdams timmerwerk! Amsterdams timmerwerk  is bereid om dag en nacht te werken, op de tijden die u het beste uitkomen! Amsterdams timmerwerk  verzorgen - op uw verzoek - de gewenste schilders- en onderhoudswerkzaamheden op elk uur van de dag. Ja, Amsterdams timmerwerk  is 24/7 actief...

 

Zorgeloos ontvangen

Met als bijkomend voordeel voor u dat u géén bedrijfsinkomsten verliest en dat u uw klanten zorgeloos kunt ontvangen. Amsterdams timmerwerk   werken projectmatig en maakt uiteraard een vaste (prijs)afspraak met u. U weet dus waar u aan toe bent en u komt derhalve niet voor verrassingen te staan!

 

Mogelijkheden doorspreken

U heeft behoefte aan de 24 uur service van Amsterdams timmerwerk? Neemt u dan contact met ons op, want dan kunnen we de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek eens doorspreken. Een eventuele offerte is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.